Resultaat gegarandeerd
Veilig
Brussel
Leuven
We speak NL/FR/EN/DE
Contacteer mij

Ongediertebestrijding voor Bedrijven

Ongediertebestrijding start bij een doeltreffend preventieplan. Vooral bij bedrijven en instellingen kunnen activiteiten vaak ernstig verstoord worden door ongedierte. Bovendien zijn sommige bedrijven onderworpen aan strikte controles, die ook de manier waarop er aan ongediertepreventie wordt gedaan, evalueren.

SPOT assisteert ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken om ongedierte geen kans te geven in hun gebouwen en op hun terreinen.
Resultaat gegarandeerd
Corona-proof
We speak NL/FR/EN/DE
Veilig
Brussel
Leuven

Onze diensten

Voeding

SPOT helpt bedrijven in de voedingsketen van riek tot vork.

Onderhoud

Gebouwenbeheer, kantoren en logistiek

Instellingen

Lokale overheden, zorg-, onderwijs- en andere instellingen

Kleinschaligheid is onze troef

Een dienstverlening kan uiteraard maar zo kwalitatief zijn als de persoon die ze levert. Neem dus zeker een kijkje naar de gezichten achter SPOT.
> Over ons

samenwerking

We hechten veel belang aan de persoonlijke band met u. Efficiënte ongediertepreventie komt immers pas tot stand in een vlotte samenwerking.

LOKAAL

In tegenstelling tot grote bedrijven, werkt SPOT met een kleine overhead. Bovendien liggen onze ambities lokaal. Hierdoor staan we garant voor een competitief tarief en een snelle en doeltreffende service.

1 aanspreekpunt

Of uw vraag nu commercieel, operationeel of administratief van aard is, SPOT, dat is de eenvoud van één contactpersoon. Altijd op de hoogte.

Integrated Pest Management

SPOT werkt volgens de principes van Integrated Pest Management. Integrated pest management (IPM) is een proces om ongedierteproblemen op te lossen, waarbij risico’s voor mens en omgeving zo laag mogelijk worden gehouden. Doortastende preventie en detectie van ongedierte komen hierbij steevast vóór curatieve bestrijding.

Voedselveiligheid

Controles van auditorganisaties zoals FAVV, BRC, IFS? Met een preventieplan van SPOT slapen preventieadviseurs en kwaliteitsverantwoordelijken op twee oren. Bovendien kunnen we uw bedrijfsactiviteiten ondersteunen met kwaliteitsinspecties.

Online-rapportagesysteem

Met het online-rapportagesysteem van SPOT kan u aantonen dat de ongediertepreventie in uw bedrijf helemaal op punt staat. Ons rapportagedossier past zich aan de eisen en normen van verschillende auditors aan en het is toegankelijk op computer en smartphone.

Kwaliteit

OPLEIDING ADVISEUR
HOUTVERDUURZAMING

GEREGISTREERD GEBRUIKER
BIOCIDEN BIJ
FOD VOLKSGEZONDHEID

LID VAN DE BELGIAN
PEST MANAGEMENT ASSOCIATION

Wat onze klanten zeggen

 • "Als club in het centrum van Brussel, met horeca gebonden activiteiten en een honderdtal bezoekers per dag, is het voor De Warande zeer belangrijk om professionele begeleiding te krijgen bij de preventie van ongedierte. Met de hulp van Anton werd een professioneel preventiebeleid opgezet, waarbij werd gekozen voor een constante, dagelijkse preventie met op regelmatige tijdstippen een doorgedreven inspectie en nazicht. Anton wees het Warandeteam op zwakke plekken en gaf advies voor een betere dagelijkse aanpak waar nodig. Bij elke twijfel, kunnen we op SPOT rekenen voor een snelle en doortastende tussenkomst. "

  Marie P.

  Office Manager (De Warande)

 • "Na een aanbeveling via de ongediertebestrijding in onze vestiging in Antwerpen zijn we bij SPOT terecht gekomen. De persoonlijke en professionele aanpak van SPOT zorgt er voor dat we de juiste informatie en begeleiding krijgen als restaurant."

  Dave C.

  General Manager (Wagamama)

 • "Croque ‘n Roll is een foodconcept waarbij croquestars (croques) centraal staan. Kwaliteit & hygiëne zijn absolute prioriteiten voor al onze vestigingen. We kwamen met SPOT in contact omdat zij effectief meedenken inzake preventie van ongedierte. Of het nu gaat over knaagdieren of allerhande insecten, zij bieden een compleet pakket aan dat overeenstemt met onze noden. Het was voor ons ook belangrijk dat zij een lokaal bedrijf zijn waar je geen nummer bent! Wij zijn ervan overtuigd dat preventie dé sleutel is tot een veilige & efficiënte bedrijfsvoering in overeenstemming met FAVV & onze strenge interne regels."

  Frederick B.

  Eigenaar (Croque 'n Roll)

1300+ tevreden klanten in Vlaams-Brabant en Brussel

© 2022 Spot - cookies

Spot
envelopeusersphone-handsetmap-markermapbubblethumbs-upcrossmenucheckmark-circlechevron-up-circle