Resultaat gegarandeerd
Veilig
Brussel
Leuven
We speak NL/FR/EN/DE
Contacteer mij
Hallo!
Wij zijn Frédérique en Anton, twee mensen met een passie voor het ongediertevak. Problemen oplossen, daar worden wij gelukkig van. Wij geloven in een duurzame en structurele aanpak om ongedierteproblemen op te lossen en om ze een stap voor te zijn op die plekken waar dat het meeste van tel is.

Meet the team!

Anton

Stadsrat UIT Brussel

Anton

Stadsrat UIT Brussel
Nieuwsgierig en analytisch. Houdt van uitdagende problemen en spitsvondige oplossingen.
Ongemotoriseerde vrijetijdsbestedingen in de buitenlucht genieten de voorkeur. Badminton, lopen, fietsvakanties en trektochten in de bergen.
Favoriete ongedierteklus?
Interventies voor marterproblemen. Leuk detectivewerk en een verscheidenheid aan oplossingen maken dit een geestig werk.

Frédérique

veldmuis UIT Herent

Frédérique

veldmuis UIT Herent
Amicale en behulpzaam, gedreven door actie. Houdt van tevreden klanten, die ons aanraden aan anderen.
Tijdens zijn vrije tijd kan je hem gaan zoeken in de modder. Groene vingers in de tuin of op een veldwegel per mountainbike of 4x4.
Favoriete ongedierteklus? Bedwantsenbehandelingen. Een toffe combinatie van grondige inspectie, zeer nauwkeurige bestrijding en klanten iets kunnen bijleren.

Know-how

Ongedierte, dat is de natuur die zich zonder het te vragen in onze werk- of leefomgeving begeeft. Mensen hebben dan de neiging om -tegen beter weten in- de natuur naar hun hand te willen zetten. Dat werkt helaas niet altijd zoals gepland. Preventie, detectie en bestrijding moeten daarom altijd uitgaan van kennis van het plaagdier.
Bij SPOT bouwen we die know-how uit door te leren en door te presteren: werken met ongedierte is onze dagelijkse realiteit. Die combinatie van theoretische kennis en intuïtieve ervaring maken samen effectieve oplossingen.

Waarom SPOT?

De kiem voor ons bedrijf werd gelegd in 2017, in een voorgaand hoofdstuk van ons beroepsleven. Vóór het ontstaan van Spot werkten we als collega’s bij één van de wereldwijde marktleiders in Pest Control voor bedrijven.
Al snel merkten we dat hier, maar ook bij andere grote bedrijven in de sector, de verschillende afdelingen van het bedrijf vaak naast elkaar werkten, in de plaats van met elkaar. Verkoopmedewerkers werden aangespoord om onderhoudsovereenkomsten af te sluiten, maar techniekers werden vervolgens gestimuleerd om die overeenkomsten te presteren in een zo kort mogelijke tijd. Met activiteiten over heel België, spendeerden techniekers bovendien veel tijd in de wagen. Had je als klant een administratieve vraag, dan kon je bij nog een derde dienst terecht.
De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van de dienstverlening was hierdoor niet altijd evenredig.
Uit deze vaststelling is SPOT geboren. Gericht op onze klanten, hebben we de ambitie om in het midden van Vlaanderen en in Brussel dé referentie te worden voor onze expertise in het vak. De volgende dingen komen daarbij op de eerste plaats.

1 contactpersoon

Dienstverlening moet altijd éénvoudig zijn. Eén contactpersoon. Altijd op de hoogte.

DOELTREFFEND

Ons werk bij bedrijven is voornamelijk preventief van aard, maar bij particulieren hebben curatieve bestrijdingen een belangrijk aandeel. Zo houden we de vinger aan de knip met de meest doeltreffende bestrijdingsmethodes en passen we principes van “Integrated Pest Management” toe om risico’s op ongedierte permanent te beheersen.

LOKAAL

De ambities van SPOT liggen lokaal. Met een kleine overhead staan we garant voor een competitief tarief en een snelle en doeltreffende service. Minder verplaatsingen, dat betekent meer tijd voor goede oplossingen.

Transparante communicatie

Ongerust over een ongedierteprobleem? Stuur ons een Whatsapp-bericht met een foto en u heeft meteen duidelijkheid. Ook als het niets onrustwekkend is.
Resultaat gegarandeerd
Corona-proof
We speak NL/FR/EN/DE
Veilig
Brussel
Leuven

Wat onze klanten over ons zeggen

G

Gerlinde Lenaerts

"Snelle, vriendelijke dienstverlening met resultaat. Frederique nam de tijd om de nodige uitleg en advies te geven en had duidelijk veel kennis van zake. Hij handelde efficient en met respect voor de omgeving."
G

Glenn Beks

"Professioneel & stipte vriendelijke gast ! Fijne samenwerking !"
P

Peter Dekens

"Zeer duidelijke communicatie met Anton en heel vriendelijk, behulpzaam en komt met oplossingen."
> Lees meer google reviews

© 2022 Spot - cookies

Spot
envelopeuserphone-handsetmap-markermapbubblethumbs-upcrossmenucheckmark-circlechevron-up-circle