Resultaat gegarandeerd
Veilig
Brussel
Leuven
We speak NL/FR/EN/DE
Contacteer mij

Wespen

Wespennest laten verwijderen of verdelgen

SPOT ongediertebestrijding verwijdert wespennesten in de grond, in de gevel, onder het dak, in het tuinhuis, op de zolder of in huis. Ook nesten van hoornaars en van Aziatische hoornaars komen in aanmerking. Let er wel op dat het niet om een bijen- of hommelnest gaat. In dat geval belt u best een imker.


  < Bekijk andere dieren
  Resultaat gegarandeerd
  Corona-proof
  We speak NL/FR/EN/DE
  Veilig
  Brussel
  Leuven

  Wat onze klanten over ons te zeggen hebben

  T

  Tania Coppejans

  "Anton is super vriendelijk! Heel goede en uitgebreide uitleg gekregen in eerste gesprek! Ik was direct gerustgesteld. Een professionele aanpak! Correcte prijs, in het kort: aanrader! Last van ongedierte? Niet twijfelen, contacteer SPOT!"
  C

  Caroline Callens

  "Wij hadden vorig jaar een marter in ons dak, SPOT wist perfect wat te doen. Ze waren gemakkelijk bereikbaar en konden snel langskomen en na hun tussenkomst was het probleem weg en dit jaar geen last van marters meer."
  M

  Mattias Durnez

  "Had gebeld met SPOT om een afspraak te maken voor mogelijke houtworm op zolder en kreeg Anton aan de lijn. Gaf me meteen professioneel en duidelijk advies van op afstand en uiteindelijk bleek een bezoek op dit moment niet nodig. Wil hen langs deze weg dan ook enorm bedanken!"
  > Lees meer google reviews

  Garantie

  Voor het bestrijden van wespennesten geniet u van een garantie. Als een nabehandeling nodig is, gebeurt dat op onze kosten.

  Persoonlijke bescherming

  Wij raden het af om een wespennest zelf te lijf te gaan. Persoonlijke bescherming kan van levensbelang zijn. Voor de meeste mensen is een wespensteek niet zo heel erg, maar bij sommigen is het levensbedreigend. Het is moeilijk om dat gevaar op voorhand juist in te schatten. Bovendien riskeert u meerder wespensteken als u een nest te lijf gaat zonder bescherming.

  Snelle service

  Wespennesten zijn voor de brandweer geen prioritaire opdracht, met wachtlijsten tot gevolg. Bij SPOT bent u binnen één of twee dagen aan de beurt of als u geluk hebt, de dag zelf.

  Wij verdelgen wespennesten in deze gemeentes

  Wij verdelgen wespennesten in Leuven, Herent, Bertem, Oud-Heverlee, Bierbeek, Lubbeek, Holsbeek, Rotselaar, Aarschot, Scherpenheuvel, Haacht, Kampenhout, Kortenberg, Steenokkerzeel, Zaventem, Kraainem, Wezembeek, Tervuren, Overijse, Machelen, Vilvoorde, Evere, Etterbeek, Schaarbeek, Grimbergen, Zemst, Meise, Wemmel.

  Een groot wespennest op een zolder

  een groot wespennest op een zolderkamer (1,5 meter lang)

  Wat zijn de kosten?

  Voor een tussenkomst bij een wespennest geldt een standaardtarief van 75 euro. Bij erg grote nesten of bij moeilijk bereikbare wespennesten kan dit uitzonderlijk wat meer zijn.

  een wespennest verdelgen in een dakrand

   

  Veelgestelde vragen

  Kan je een wespennest zelf verdelgen?

  In de regel raden we dit af. Indien je hier toch voor kiest, bijvoorbeeld bij een heel klein nestje, wees dan bewust van de risico's. Vraag iemand om je in de gaten te houden, bedek je hoofd en draag bedekkende, losse kleding (wespen kunnen soms door textiel steken). Breng het bestrijdingsmiddel rechtstreeks in de invliegopening aan.

  Andere dieren

  © 2022 Spot - cookies

  Spot
  envelopephone-handsetmap-markerthumbs-upcrossmenucheckmark-circlechevron-up-circle